Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny,
chtěl bych se zeptat, jak vypnout internetové připojení u Nokie X6. Jedná se mi jen, když navšívím mapy, tak se telefon automaticky připojí k internetu. V nastavení (mapy) jsem připojení zrušil, ale stále se to připojuje. Mám ještě jeden mobil a tam vypnu internet ve složce připojení-GPS data-Asistované GPS. Právě tuto složu u Nokie X6 AGPS nemůžu najít.
Poradíte mi prosím, jak vypnout internet,aby se mi při každém spuštění map nepřipojoval? Děkuji
Pokud internet v mobilu nepoužíváte, bylo by nejlepší si ho nechat vypnout přímo přes operátora.
Internet asi jednou za měsíc používám, takže ho nechci vypnout u operátora na stálo! Mypy používám téměř denně, proto ho chci vypnout jen u map!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.