Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Multilex 4 a lg

Od: janfrydl odpovědí: 5 změna:

Ahoj mám tv LG 22LE5500 a nejde mi naladit multiplex 4 (fanda smíchov, ...) (prostě ho nenajde), ač ostatní multiplexy mi fungují. Na ostatních televizích (i starší) se 4. multiplex najde hravě a se silným signálem. Jsem kousek od Praha Cukráku.

Co musí splňovat televize, aby se multiplex 4 dal naladit?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

0x

Bude to TV, měl jsem starší DVB-T USB tuner a ten to taky nedokázal i když jsem dal ruční nastavení s extrémním rozpětím.

janfrydl
hodnocení

No je jasné, že problém bude v televizi, ale zajímalo by mě co jí chybí. Asi by stačil setop box, ale mít u sebe další ovladač se mi moc nechce.

janfrydl
hodnocení

led-televize.heureka.cz/...

koukám, že ten problém je u více televizí.

janfrydl
hodnocení

Tak otázku můžete zavřít. Kanál se podařilo naladit bez nijakého přičinění.

Nejspíš měli problém s NIT tabulkou či kódováním, což asi už opravili.

jabraka*
hodnocení

0x

Jsem rád,žes problém vyřešil.Pro ostatní.

To,že jste s příjmem velmi blízko vysílače,také může dělat problémy.Silný signál může způsobit zahlcení příjmových vstupů a televizor se chová,jako by neměl signál vůbec.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]