Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TV anténa

Od: jakubd* odpovědí: 4 změna:

Zdravím, prosím vás, jakou si mám pořídit vnitrni anténu, aby mi porad neprezkakoval obraz, resp. neustale mám na tv nejaký pruhy.

Diky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kukusak*
hodnocení

3x

Doporučuji koupit venkovní (klidně okolo 600Kč), klasického žraloka a klidně ji použít vevnitř, když jsem prodával v elektru, tak lidi co si kupovali vnitřní anténu, jich tak 60% přišlo vrátit, že nic nenaladili a venkovního žraloka, vracelo tak 10% (a to byli lidi, buď z nějakýho nesignálova, nebo to neuměli naladit). Jeden chlap si koupil tři (do dvou bytů a na chalupu) a říkal, že jí hodí na skříň (horizontální polarizace) a má dobrej signál :) u kamaráda jsme ji taky dali na půdu a nasměrovali skrz střechu a signál byl ok :)

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, pokud je v bytě nekvalitní nebo rušený signál, tak musíte mít anténu venkovní a raději směrovou. Pokud trváte na vnitřní, tak viz odkaz, ale základem je dobrý signál. Zdravím!

poradte.cz/...

doplněno 14.03.13 00:17:

mikihans - analog už snad nejede nikde, tak to bude digitál a ten dělá "pruhy", když je signál jen slabší. A až když je hodně špatný, tak jsou jen "kostičky". A hlavně vypadává i zvuk. Jinak, může být problém v konektoru (dorazit, pootočit). Někdy stačí přeladit kanály, protože je neudrží STB.

hodnocení

2x

A to máte digitál? Je nemožné, aby digitální příjem dělal pruhy. Tam buď jede, nebo se rozkostičkuje a nejede. Ale pruhy, duchy a další "neduhy" měl jen analogový přenos.

Není problém tedy spíše v samotné TV (pokud má STB jako součást), nebo v přenosu signálu mezi STB a TV?

jabraka*
hodnocení

0x

Kubo,sleduj dotazy dole,najdeš tam návod.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]