Nejste přihlášen/a.
Zdravím, prosím vás, jakou si mám pořídit vnitrni anténu, aby mi porad neprezkakoval obraz, resp. neustale mám na tv nejaký pruhy.
Diky
Doporučuji koupit venkovní (klidně okolo 600Kč), klasického žraloka a klidně ji použít vevnitř, když jsem prodával v elektru, tak lidi co si kupovali vnitřní anténu, jich tak 60% přišlo vrátit, že nic nenaladili a venkovního žraloka, vracelo tak 10% (a to byli lidi, buď z nějakýho nesignálova, nebo to neuměli naladit). Jeden chlap si koupil tři (do dvou bytů a na chalupu) a říkal, že jí hodí na skříň (horizontální polarizace) a má dobrej signál u kamaráda jsme ji taky dali na půdu a nasměrovali skrz střechu a signál byl ok
Dobrý den, pokud je v bytě nekvalitní nebo rušený signál, tak musíte mít anténu venkovní a raději směrovou. Pokud trváte na vnitřní, tak viz odkaz, ale základem je dobrý signál. Zdravím!
doplněno 14.03.13 00:17:mikihans - analog už snad nejede nikde, tak to bude digitál a ten dělá "pruhy", když je signál jen slabší. A až když je hodně špatný, tak jsou jen "kostičky". A hlavně vypadává i zvuk. Jinak, může být problém v konektoru (dorazit, pootočit). Někdy stačí přeladit kanály, protože je neudrží STB.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.