Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myčka Candy

Od: boruvka* odpovědí: 6 změna:
Dobrý den chtěla bych se zeptat koupili jsme si myčku Candy CSF4570E/EX.Koupila jsem si k tomu tablety Calgonit powerball 5v1 a když jsem je vložila do myčky tak mi stále svítí doplnit sůl myslela jsem že tyto tablety už obsaují vše.Mám tedy doplnit sůl přímo do myčky?Stále mi totiž svítí kontrolka na sůl děkuji moc za odpověd Schonfelderová

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x
Myčce pravděpodobně musíte sdělit, že používáte tablety - měl by být v návodu popsán způsob, jak používat tablety v myčce.
Hezký den.
boruvka*
hodnocení

Děkuji za odpověd ale bohužel v návodu není nikde napsáno jak se to má nastavit

starena*
hodnocení

0x
S myčkou Candy zkušenost nemám, máme AEG. U ní je na panelu tlačítko, které se zmáčkne v případě, že se použijí tablety. Tablety skutečně obsahují vše-i sůl. Takže když nedoplníš sůl, bude svítit kontrolka, ale myčka bude umývat s tabletami tak, jak má. A jelikož Ty zřejmě na panelu tlačítko pro použití tablety nemáš, jinak se to nastavit nedá, musíš se smířit s rozsvícenou kontrolkou a nebo dosypat sůl, aby kontrolka zhasla, čímž budeš mít trochu přesoleno, ale to nevadí, sůl změkčuje vodu.
al bunda*
Možná tam to tlačítko má, jen o něm neví.
Koukal jsem na svoji myčku nádobí a mám ho tam taky.

helois
hodnocení

0x

Kupuji si tu stejnou myčku a od prodejce jsem byla důrazně upozorněna, že sůl se do této myčky musí dávat VŽDY ikdyž máte tablety, které sůl obsahují! Bez soli se vám myčka může zanést vodním kamenem a na poškození v důsledku nepoužívání soli při mytí se nevztahuje záruka!

lm®

Dobrý den.Máme sice myčku Boch,ale můžu Vám přísahat,že předchozí rádce má úplnou pravdu.V myčce musíte mít vždycky sůl,i když použijete tablety.To byste myčku hodně brzy zničila.Ono jí v těch tabletách moc není.Jinak jestli ještě můžu poradit tak se velkým obloukem vyhnout levným mycím prostředkům.Calgonit je správná volba.Já jej taky používám a oblíbila jsem si řadu Somat,mají i svůj klub,kam můžete posílat č.kódy a za to si pak vybrat dárek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]