Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Galaxy ace2 X Galaxy S duos

Od: bbrody odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, potřebovala bych poradit s výběrem dotykového telefonu Samsung Galaxy ace 2 nebo Samsung galaxy S duos? Nejde mi o nějaké speciální funkce...potřebuju ale wifi, zprávy, hudbu, sem tam nějakou hru. Ale hlavně volání a sms. Nepotřebuji ani dvě simkarty.

Uměl by mi někdo poradit a říct rozdíly mezi těmito telefony? Připadají mi totiž dost podobné. Je tam nějaký velký rozdíl?

Případně mě ještě napadl Samsung galaxy S advance...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

axlik*
hodnocení

0x

A mě napadl HTC wildfire, o polovinu nižší cena, o 100% větší kvalita :) samsung stojí za prd :)

bbrody
hodnocení

O tom HTC jsem původně také uvažovala, ale pro mě je moc malý...radši bych aspoň ten 3,8 display

hodnocení

0x

Potřebné funkce co požadujete splňuí oba telefony co jste napsala.

Osobně bych upřednostnil Galaxy Ace 2 ale ani kolega co Vám odpovídal není od věci ;)

Zkuste se podívat na t HTC. Sám jsem ho měl na testování a byl mi příjemný k uživatelskému rozhraní.

hodnocení

0x

Z techto bych bral jak pises na konci ten galaxy S advance , lepsi displej a vetsi a ma vetsi pamet

hodnocení

0x
Balady S Advance mám a je supr :) zahraju si na něm všechny hry. Ještě se mi nestalo že by nějaká nešla, nebo se tak sekala, aby se nedala hrát.
Android 4.1 taky není špatný ;)
Wildfire?!
To uživatelské prostředí se vám líbí proč?
Myslíte "launcher"? Ten z wildfire můžu mít i já a naopak :)
Na wildfire se seká i tetris..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]