Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil z Číny vydrží jen 3 hodiny

Od: sisssane odpovědí: 6 změna:

Zdravím, včera mi došel tento mobil: aukro.cz/...

Když mobil dám nabíjet, tak se mi nabíjí cca 9 hodin a baterka při plném provozu mobilu vydrží 3 hodiny. Chci se zeptat, jestli je to normální, nebo je nějaká chyba v mobilu.

Dále by mě zajímalo, jestli bych si mohl koupit originální baterii a pasovala by.

Mockrát děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Zálaží na tom, co je podle tebe plný provoz. Mám Nokii C6-00 a pokud používám internet, foťák apod., tak se taky vybije za několik hodin.

doplněno 12.03.13 18:50:

Tak to se nediv, u smartphonů to není žádná zvláštnost.

sisssane
hodnocení

Hrál jsem na mobilu 3 hodiny subway a při hraní jsem stahoval nové hry.

A po třech hodinách byla baterie vybitá.

murik
hodnocení

0x

Vždyť má dobu hovoru jen 5 hodin,takže ano,je to normální.

sisssane
hodnocení

A to nabíjení 10 hodin?

nabíjet to mužeš klidně rok a bude to stejný né li horší...

hodnocení

0x

Obávám se, že originální baterku od toho samého výrobce jako je i telefon asi neseženete, ale možná by tam mohla pasovat nějaká baterie ze značkového telefonu, Výrobek je zřejmě kopií Samsungu galaxy S III, tak by tam možná šla baterie právě z tohoto telefonu. Jelikož se jedná o levnější kopii musí se bohužel počítat s horší kvalitou (delší nabíjení a menší výdrž), ale ovšem při psané pohotovostní době pouhých 100 hodin se není ani čemu divit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]