Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna baterky v mobilu - má smysl?

Od: palos* odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

mám v mobilu cca rok - 2 starou baeterku. Denně využívám internet v mobilu (Samsung: Galaxy Ace). Chtěl bych jsem se zeptat, zda s výměnou baeterie se mi zlepší výdrž v mobilu?
Vím, že Galaxy Ace toho sám o sobě vydrží málo, proto se ptám, zda tomu baterka aspoň z části pomůže, aby vydržel třeba o nějakou hoďku déle.

Díky moc za rady

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mkat*
hodnocení

0x

Teoreticky by mala vydržať viac.Ale musiš kupiť originalnua nie nejaky šmejd.

hodnocení

0x

jo o trochu ti pomuze , jinak je to nejvetsi minus mobilu , spatna baterka , velky displej , dobry procesor ... jo bud existujou baterky co maji vetsi vydrz ... ale jsou vetsi a maji pak zvetseny zadni kryt a to je pak cihla jak svina...

hodnocení

0x

Pokud ten mobil používáte denně, tak bych rozhodně doporučoval koupi nové kvalitní baterie pro tento model. Co se týče kapacity a výdrže, tak se ptejte po baterii s co největším počtem mAh, př: ten Váš by měl mít 1350 mAh baterii,tak si zkuste sehnat např: 1500 mAh baterii pokud se pro tento model prodává, prostě s co největší kapacitou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]