Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Schema elektroniky pračky Goddes WTA 735 M8

Od: nalimgor* odpovědí: 2 změna:

zdravím - poradí někdo kde sehnat schema elektroniky pračky Goddes WTA 735 M8? Jsou tam vyměněny dvě součástky, ale ještě je zrada někde, kde to nenajdu bez schema, integráč a odpor - na nich bylo poznat, že jsou spálené, ale dál jsem v koncích, nechci kupovat novou pračku, když by zase mohla fungovat za investici pár korun zatím mně výměna stála 30,- Kč a servis by chtěl za identifikaci závady cca od 2000,- více. Nový díl na výměnu (celá deska je za 3500,- + DPH) to už se vyplatí koupit novou pračku. Prosím poradí někdo? Děkuji za odpověď

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zajixxx*
hodnocení

0x

Dost možná že jste záhadu odhalil, ale ten IO bude asi třeba naprogramovat...

nalimgor*

děkuji zaa odpověď, během doby než jsem dostal odpově´d tak mi bylo jinde zděleno, že se musí znovu nahrát program i tak děkuji za odpově´d

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]