Nejste přihlášen/a.
Jak dlouho vydrží nabitá baterie do mobilního telefonu Nokia C1-01? Tento jsem si koupila ani ne před rokem a baterii musím dobíjet každé 2 dny. Prý se záruka na baterii nevztahuje, nejsem s tím vůbec spokojená.
Právě že mobil skoro nepoužívám. My starší lidé ho potřebujeme akorát na zavolání k doktorovi.
Napada me, ze jestli bydlite v nejakem miste se spatnym pokrytim, tak telefon se snazi udrzet kontakt s vysilacem a musi proto pouzivat relativne vysoky vyzarovaci vykon (na rozdil od mist, kde je dobre pokryti a pro kontakt s vysilaci vezi mu staci maly vykon). Ja mam dobre pokryti (4 carky). Jestli necekate zadne hovory a mate to vyslovene kdyz vy chcete volat, tak zkuste telefon uplne vypinat v dobe, kdy ho nepouzivate.
Asi bych jeste mel napsat, ze Nokie prodava pod jmenem C1 nekolik telefonu. Jak jsem psal, ja mam ten C1-01. Byl to ten uplne nejlevnejsi telefon v krame, kde jsem ho kupoval. Jiny duvod za jeho vyberem nehledejte.
Pokud je telefon jen v pohotovostním režimu, tak 2 dny jsou opravdu málo. Baterky do mobilů ale nestojí až moc, takže bych si klidně koupil novou a tu starší bych si nechal do zálohy.
Pokud se Vám telefon vybíjí často, doporučuji nějakou externí dobíječku (já mám DC-16 k L800).
DC-16 (ke starým nokiím třeba dokoupit speciální kabel s 2 mm konektorem): nabijecky-pro-mobilni-tel/...
DC-8 (2 mm konektor pro starší Nokie, možnost dobíjení zdroje z tužkových baterek -k C1-01 doporučuji): nabijecky-pro-mobilni-tel/...
Ještě doplním, že vybíjení baterie může záviset na pokrytí sítě - 3G žere víc (C1-01 ale 3G myslím že ani nemá).
Pokud máte slabší signál, tak telefonu dává víc zabrat komunikování z vysílačem, jak bylo uvedeno již v odpovědi přede mnou.
Dobrý den, na tento problém s baterií si stěžuje opravdu hodně lidí,tento telefon má kapacitu baterie 1020 mAh. Je mi líto, ale pokud budete chtít telefon dále používat, tak si budete muset koupit novou baterii (cca 300 kč). Doporučuji s co největší kapacitou (mAh), rozhodně by měla být větší než ta předchozí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.