Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zablokování sms od operátora!

Od: krkovicka* odpovědí: 7 změna:
Hezky večer přeji.Dají se v nastavení v telefonu(samsung galaxy ace 5830) zablokovat informační zprávy od operátora?Jde o to že jsem si zkraje týdne stěžovala na lince,jak si mohou dovolit posílat mi informační zprávy ve 3h ráno o levným tarifu.Bylo mi vysvětleno že operační středisko vyšle zprávu a ta se zpožděním dorazí někdy i v noci.Dnes v 5:15minut ráno opět sms o obnovení zúčtovacím období.Tak kde to jsme?Je to nefér k lidem co spí a vůbec už mě štvou i s tím jak mě rychle na zákaznické lince odbyl že za to může počítač.systém.Co s tím nebo snimi mám dělat,děkuji.And.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Mně pomohlo na zákaznické lince (mám T-mobile) zakázat informační SMSky, nastavili mi i zákaz s kontaktováním kvůli marketingu (pravda, už před několika lety, ale snad je to možné i dnes).

doplněno 09.03.13 23:56:

Důležitých SMSek např. o změně obchodních podmínek apod. se to nedotkne, ty chodí dál. Ale mně vždycky chodí ve dne.

doplněno 11.03.13 08:23:

Mně to T-mobile také nenabídl.

Každý klient/zákazník může kdykoliv odvolat svůj předchozí (často vnucený) souhlas k použití svých osobních údajů k marketingovým účelům kdykoliv odvolat.

Telefonát na zákaznickou linku je zdarma, tak jsem jim zavolala...

krkovicka*
hodnocení

No vidíte a mě to ani nenabídl.

mowla*
hodnocení

2x

..."Je to nefér k lidem co spí"... *smich* A co chudák, kterému něo takového přijde v 10:00 - a je po noční? *smich*

BTW - jak píše Ivzez - u opa (Vodafone) jsem si zakázal reklamní SMS i sdělování čísla vrámci prodeje ´marketingových´ balíků a za cca 14 let, co to číslo mám, mne někdo otravoval cca 2x (a kdoví, odkud číslo vzal)... A jiná čísla prostě vypnu, když nechci být rušen...

;)

emergency
hodnocení

0x
..z android marketu si stáhni aplikací Blacklist+ a do blacklistu vlož to číslo z kterého to chodí a zatrhní možnost block sms..sms se objeví v loglistu, ale nepřijde na mobil takže neobtěžuje..můžeš blokovat i hovory, mms nebo skrytá čísla..osobně aplikaci používám a spokojenost..jednoduchá a intuitivní
krkovicka*
hodnocení

Děkuji.Asi to tak udělám.

hahanaj*
hodnocení

0x

Já tedy nevím...já mám na telefonu tlačítko, který telefon vypnu a pak můžou posílat co chtějí *smich*.A kdo mi něco potřebuje sdělit ,sdělí mi to druhý den . Když telefony nebyly nebylo to jiné. Naučte se ,aby vás telefon neovládal, ovládejte vy jeho. Přeji pěknou a klidnou neděli.*slunce*

krkovicka*
hodnocení

Jsem v situaci kdy telefon nemůžu vypínat v noci ani po noční.Mám mámu v nemocnici a pro změnu po noční ve všední den zas holku ve škole.Takže to nejde.Kdyby se něco stalo tak se mi nedovolaji.Děkuji.Vám taky příjemnou neděli.Dnes naštěstí tak brzký budík nebyl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]