Nejste přihlášen/a.
Mně pomohlo na zákaznické lince (mám T-mobile) zakázat informační SMSky, nastavili mi i zákaz s kontaktováním kvůli marketingu (pravda, už před několika lety, ale snad je to možné i dnes).
doplněno 09.03.13 23:56:Důležitých SMSek např. o změně obchodních podmínek apod. se to nedotkne, ty chodí dál. Ale mně vždycky chodí ve dne.
doplněno 11.03.13 08:23:Mně to T-mobile také nenabídl.
Každý klient/zákazník může kdykoliv odvolat svůj předchozí (často vnucený) souhlas k použití svých osobních údajů k marketingovým účelům kdykoliv odvolat.
Telefonát na zákaznickou linku je zdarma, tak jsem jim zavolala...
..."Je to nefér k lidem co spí"... A co chudák, kterému něo takového přijde v 10:00 - a je po noční?
BTW - jak píše Ivzez - u opa (Vodafone) jsem si zakázal reklamní SMS i sdělování čísla vrámci prodeje ´marketingových´ balíků a za cca 14 let, co to číslo mám, mne někdo otravoval cca 2x (a kdoví, odkud číslo vzal)... A jiná čísla prostě vypnu, když nechci být rušen...
Já tedy nevím...já mám na telefonu tlačítko, který telefon vypnu a pak můžou posílat co chtějí .A kdo mi něco potřebuje sdělit ,sdělí mi to druhý den . Když telefony nebyly nebylo to jiné. Naučte se ,aby vás telefon neovládal, ovládejte vy jeho. Přeji pěknou a klidnou neděli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.