Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,zdědil jsem TV typ:D-Boss model LT-30HLP,ale po převozu domů bohužel nefunkční adaptér nevykazuje žádné napětí měřil jsem mutimetrem a nic kontrolka na adaptéru nesvítí TV nefunguje,otázka mohl by se použít jiný adaptér?
typ adaptéru je AC adapter 0226B24160
input:100-240V-50-60Hz 2.5A
output:24V-6-0A.
doplněno 09.03.13 14:48:doplněno 09.03.13 14:51:omlouvám se za odkaz nějak mi to blbne :D
K napájení je možné použít libovolný stabilizovaný zdroj (adaptér) s výstupem 24V a aspoň 6 A (více nevadí) - s patřičným konektorem...
doplněno 09.03.13 16:57:Takových zdrojů je... Např. pselectronic.cz/... , vyhovět by mohly i dostatečně dimenzované zdroje pro notesy. Jen - cenově jsou takové zdroje poněkud ´výš´...
A pro použití jako monitor - má TV vstup HDMI? (a PC výstup?). Pokud ne (VGA vstup na TV nepředpokládám), lze použít redukci z VGA na cinch ( interlink.tsbohemia.cz/... ) a nebo z VGA na SCART ( lan-shop.cz/... ).
doplněno 09.03.13 19:58:..."na zkoušku ... jestli ta telka funguje"... - v podstatě libovolné dvě autobaterky (v serii) - jsou asi dostupnější, než aku z náklaďáku nebo traktoru, ne?
Třeba tento zdroj a odstřihnout původní konektor a připájet místo něj ten ze starého adaptéru (zapojení původního konektoru zde).
doplněno 09.03.13 18:40:Levněji asi neseženeš. PC zdroj má jen 12 V.
doplněno 09.03.13 20:00:Baterky z traktoru určitě ne. Kdyby tam byl zkrat, tak by se děly zajímavé věci - tyto baterie mají zkratový proud až několik kA!
doplněno 09.03.13 20:01:Přesněji šlo by to, ale musel bys tam dát pojistku.
no ten vypadá dobře ale zase pro mě drahej nemám moc peněz,a nebo mě napadlo nešlo by to napojit na zdroj od PC,ale ten nemá myslím větev na 24V
no a co byste použily na zkoušku jako zdroj zajímá mě jestli ta telka funguje,baterku z traktoru?
ne to byl samozřejmě vtip,ale ted mě hlodá to, že nemám žádný zdroj na odzkoušení té televize
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.