Nejste přihlášen/a.
1) , ten multitasking je takový divný, většina aplikací se po přepnutí ukončí. A když neukončí, tak se po přepnutí zpět vrací do stejnýho stavu. Asi záleží, jak je který program napsaný.
2) ano(možná je potřeba aplikačka)
3)ano (na mém HTC je nějaký office předinstalovaný)
4) ano, otázkou je, zda-li ji chceš zdarma
5) ano , lze vypnout pristup k inetu. A snad i aktualizace.
7)myslim ze ano
8) docela jo
Mám zkušenosti asi 14-ti denní, docela se liší Androidy (v. 4) na různých mobilech co se týče předinstalovaných aplikací.
doplněno 07.03.13 10:57:Docela jsem s tím spokojen. Předtím jsem měl Windows Mobile, to bylo utrpení.
K dispozici je spousta aplikací a her zdarma nebo za pár kaček.
Cus , mas pravdu v dnesni dobe se tlakove displeje nedelaji a neni co resit , kup si rukavice na ovladani mobilu a neni co resit. Jinak jak pises je iOS a jeste windows phone.
1) uz davno , uplne v pohode , hra , prohlizec , volani , to funguje uz davno a bez problemu
2)ano v marketu je hned 5aplikaci na to /easyrar , androzip, unrar.../
3)ano uplne v pohode
4)tech existuje hafo /sygic , navigon , be-on-road , ionroad.../
5)android si nikdy nestahuje sam aplikace , pokud nemas povolene aktualizovat automaticky , sam jen upozorni na novou verzi programu.
7)existuje a muzes volat i mit video /musis samozrejme mit nejlepe predni fotak a musis mit 3G sit nebo wifi/
8)tech existuje tez hafo , bud od vyrobce /HTC ma svoji obrazku , samsung ma svoji obrazku , nebo je posles nekde a nainstalujes si golauncher , nebo smart launcher , holo launcher a udelas si vse co chces sam , od widgetu , po ikonky aplikaci./
Snad jsem ti pomohl , android je nejrozsirenejsi operacni system v mobilu a tvrde drti windows phone i iOS. Tak neni co resit , aplikaci je miliony , na vse je nahrada... pokud budes vybirat mobil divej se hlavne na RAMku a pod 1GB nekupuj , jinak dvojjadro je jasna volba...
Něco si pleteš. On si "naříká" na kapacitní displej. A ať si koupí Stylus.
doplněno 07.03.13 11:35:Zajímala by mne jedna věc jak "omezit" aby Android (aplikace) "necourali" po internetu. Mám datovou SIM v Externím (byť fyzicky vloženém) 3G pro mimořádné připojení. Musím ho vypínat, jinak se pořád něco stahuje (reklamy určitě) a leze to do peněz.
Snad v každé neplacené Aplikaci je reklama a to se připojuje určitě
doplněno 07.03.13 13:07:Ovšem jak to TMOBIL účtuje nevím. Moje SIM stojí každý načnutý 1 Mb 0,40 Kč. Trvale připojená to stahování neovlivním. Připojení na odeslání mailu je tedy 0,40 Kč byť odešlu jen pár Kb.
staci jeden klik a mas zakazany internet a pak si ho jen odblokujes , jinak kdyz si stahnes avast tak ma v sobe firewall a tam si nastavis co pustit na net a co ne ...
na vsechno je odpoved ANO, a az si ho poridis, zjistis, ze s tim jde mnohem vic veci, nez vesmes bezne blbosti, na ktere se ptas Jak tu nekdo psal, ze se aplikace na pozadi vypne je blbost, muze jet soucasne tolik aplikaci, kolik dovoli HW telefonu, takze klidne 50 atd, akoret se nesmi mackat v aplikaci zpet, ale prejit do Home, a tam si klido spustit aplikaci jinou atd, puvodni app pak bezi na pozadi dokud ji nevypnete = podobny system jako MacOSX
mj. lze telefon uplne odemknout nahrat tam jakykoli jiny upraveny system, i vlastni build, kde si urcis, co se tvou instalaci androidu do telefonu nainstaluje atd atd... Da se s tim pracovat jako s kusem HW.
Nicmene neni to pro kazdeho, protoze 20 hodin lovit v Google po vsech certech, jak z nepouzitelne cihly za 10 tisic vyrobit zpatky telefon, nema kazdy nervy Kdyz zkousite bez vysledku 8my postup jak ho ozivit, tak prestava sranda :D Osobne mam Cyanogenmod 7 nightly upraveny ke svemu obrazu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.