Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
uvažuji o koupi mobilu značky HTC. Konkrétně se jedná o model Desire x. Jaký je Váš názor,nebo skušenost? Děkuji za pozornost a i případnou odpověď.
Je průměrná.
Já teda s telefony Htc nejsem spokojen, měl jsem HTC Evo 3D a po měsíci jsem se ho zbavil, neustále se mě schovávala klavesnice při psaní SMS a potom občas během dne si telefon chvíli dělal co chtěl. Mě osobně by zajímal "možná" HTC One. Jinak od HTC dávám ruce pryč. Tím Vás nechci odradit od nákupu HTC Desire X, jenom jsem řekl svůj názor na značku HTC.
Vidíš, já mám také EVO 3D a jsem spokojená. Ale tak mně šlo hlavně o to, abych ten telefon hned neroztřískala. Když se kouknu na všechny ty Samsungy, skoro každej první ho má prasklej, ale ten muj tlusťoušek je nedobytnej. A funkce taky bez problémů, ale je to o zvyku. A hlavně si vyber to, co se ti bude líbit a sedne ti to - doporučuju vyzkoušet to někde na živo, ne jenom přes net.
Vidíš a já mám zas už několikátý Samsung a ani jeden jsem prasklý neměl a to mě i několikrát spadli na tvrdou zem :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.