Ahoj lidi prosímvás poraďte mi mám tel.v angličtině to si asi budu muset odblokovat jinde můj problém je jinej vložila jsem tam sim kartu svou dala normálně pin kód a potvrdila napsalo to AKCEPT ale potom se mi tam objevila věta PHONE RESTRICTED a potom se mi objeví ENTER RESTRICTION CODE poraďte mi prosím co s tím mám dělat
Ten telefon jsem koupila v praze byla jsem tam jen dva dny jsem z ostravy takže tam si jít stěžovat nemůžu když jsem byla v té zastávárně tak jsem viděla jak z toho telefonu vytahuje simku normálně fungoval je to 5310 music akorát byl v té angličtině já potom ve vlaku bo sem si koupila novou simku t-mobile jsem ji tam dala a ukázalo mi to co jsem psala už předtím jsem z toho sklamaná ale děkuju aspoň za to že jste mi někdo odpověděli mějte se a dík
Budeš si muset zajít do nějaké podobné zastavárny nebo prodejny, kde prodávají mobily a požádat, jestli jsou schopni přehrát v danném typu mobilu software.Počítej se zhruba 500 kč investicí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.