Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opravna telefonů v Ostravě

Od: hanka* odpovědí: 3 změna:

Ahoj lidičky,

po nějakých 2,5 letech mi odešel displej u telefonu Nokia C6 a, přestože většina z vás může namítnout, at´ si koupím nový, mně se nějak nechce se ho zbavit. Problém taky je, že přesně nevím, co mu je - můžou to být špatné kontakty, poničený displej atd... Chtěla bych se teda zeptat, neznáte nějakou opravnu mobilních telefonů v Ostravě, která moc nezatíží mou peněženku, ale zároveň mi opraví telefon?

Předem díky za všechny reakce!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

V Ostravě je fůra servisů, stačí si jen vybrat.

hanka*
hodnocení

Že je v Ostravě fůra servisů, to vím taky. Spíš mě zajímalo, jestli nemá někdo nějakou osobní zkušenost.

milanpancho*

Ostrava Hrabuvka,Dr.Martinka.Zastavarna u jenika.Tam Vám opraví vše,nebo vam dají jiný telefon.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]