Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Renovace ledničky

Od: miqela* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, může mi někdo poradit? Máme novou kuchyň a už se nám do ní nehodí bílá lednice. Ale protože je v pořádku, nechceme kupovat novou a tak se chci zeptat, jestli někdo neví, zda existuje nějaký nástřik na lednici. Už jsme ji zkoušeli polepit tapetou, ale protože je zaoblená, tak to dopadlo celkem bídně. Hledala jsem na netu, ale jestli existuje barva na lednici, jsem nenašla, tak to zkouším takhle. Děkuji za odpověď.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Na takovéhle povrchy jsem vždycky s úspěchem použil autoemail ve spreji.Přebrousit jemným smirkem a odmastit. Výsledek vždycky perfektní.

notee
hodnocení

0x

Do nové kuchyně mi to přijde docela jako čuňárna. Buďto to vydržte, oslovte šikovného truhláře a nechte ji schovat do skříně, nebo prodejte a kupte jinou

slonbonjohn*

Když si koupíte novou skříň, tak taky vyházíte všechny hadry a koupíte nové?*ee*

K původnímu dotazu : Doporučím to udělat, jak psal Ladin, dnes jsou k sehnání různé druhy sprejů v široké škále barev a práce není nikterak náročná.

notee

srovnáváte vitrínu s latrínou *ee* ale dejme tomu... takže vy byste si ty hadry obarvil že. Jen řikam, že do NOVÉ kuchyně mi přijde stříkat lednici sprejem docela nevkus. To bych ji radši nechal bílou.

ladinpraha*

Dotaz zněl na nástřik. Vyhodit nebo zavřít do skříně, to asi Migela poradit nepotřebuje. Já jenom vím, že třeba použitím vhodné metalízy se dá docílit super originální vzhled.

radil*
hodnocení

0x

Také jsem byl před podobným problémem, rok stará lednice. Nakonec jsem to velmi elegantně vyřešil polepením fólie s imitací nerezu. Dělal to ale profík a i fólie byla profesionální (používá se na polepování aut, v reklamkách a pod), pružná, takže nebyl problém polepit oblé části, vystupující madla a apod. Cena - cca 3000 celkem i s prací. Zatím nikdo nepoznal, že to není originál nerez.

brok*
hodnocení

0x

Než za 3000 polepovat lednici raději koupím za 5000,. novou. Druhá možnost je na lednici namontovat krycí dřevěnou desku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]