Nejste přihlášen/a.
Ahoj!
Prosím, věřím že tu najdu nějakké zručné sikulky kteří mi pomůžou... Potřebuji pomoct jak spravit žaluzii ten plátek když je trochu pokrčený ... jestli by to šlo? stalo se to ve škole ae nechcu dostat seřvané tak mooc prosím pomocte děkuji za každou radu
Lucka
Kolik máš těch plátků pokrčených?Dá se to možná opravit.A když spočítáš od spodu,která to je,tak ti pomůžu.Dobrá by byla i fotka,ale to zřejmě nedokážeš.
Děláš si srandu?Když to nebude přes republiku,tak jí pomůžu.Proč ne?Já mám děti taky ve škole a řeším nějaké průsery.Ty ne?
Nic ve zlém, neber to osobně. Neznám Tě. Ale případů, kdy mladá holka doplatila na důvěřivost různým "hodným strýčkům" z Internetu přibývá. Jak říkám, neznám Tě a rozhodně Tě nechci s nimi házet do jednoho pytle. Jen si myslím, že opatrnosti není nikdy dost.
Já Arakaina také osobně neznám, ale vím, že dělá do plastových oken i do doplňků k nim, takže v tomto případě bych se rozhodně nebál.
Arakaine, nevíš kde sehnat ISSO řetízek za rozumný peníz? Posledně mi ho někdo někde kupoval asi za 7,- Kč za metr a teď, když jsem se díval na netu, tak pokud se tam vyskytne, tak za šílenou cenu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.