Nejste přihlášen/a.
nemám možnost si od někoho sehnat řezačku na obklady a dlažbu!
lze místo řezačky použít třeba malou ruční úhlovou brusku na řezání dlažby a obkladů?
samozřejmě si seženu ten správný kotouč!
máte někdo s tímto způsobem dělení materiálu zkušenosti?
díky
V každé dobré prodejně obkladů a komponentů půjčují řezačky. Jestli nebudete pokládat víc a asi vás vašich prvních pár metrů odradí od další takové práce, pak cokoliv kupovat fakt nemá smysl. Diamantový kotouč i s celou flexou nechte schované ve své fantazii jako vamyšlený příběh pro pobavení. Když nemáte vycvičenou ruku, uděláte víc škody než práce. Vůbec nejlíp uděláte, když tu práco svěříte odborníkovi.
no právě, " vyhazovat" 700,-kč jen kvůli 5 m/2 jen tak , není zrovna málo!
za tu cenu mám čtvrtinu podl. topení
takže raději si koupit řezačku na dlažbu a pak až bude dílo hotovo ji mohu prodat třeba v bazaru
flexu teda vyloučit,jo?
natrefil jsem na :
řezačka dlažby s ložisky 400mm TFL 665,-kč autokap.cz/...
řezačka dlažby s ložisky 600mm TFL 770,-kč autokap.cz/...
takže když už, tak asi tu větší? nebo se mýlím?
Jednoznačně je nejlepší si sehnat tu řezačku, on ji v okolí určitě někdo má... Lze ale opravdu vše pojednat i tou flexkou, pokud je to jen přiřezávání ke stěnám, tam se nějaká ta křivůstka dá pak na styku se stěnou schovat. Zkušenost docela mám, ale využil jsem ji spíše v okamžiku, kdy jsem objížděl trubky a po provrtání dořezával zbytky...
Známý donesl řezačku, no spíš kšunt, a výsledek podle toho vypadal. Flexa byla o dost přesnější a u stěny se to fakt schová. Horší to bylo s prachem. Takže doporučuji řezačku, ale kvalitní, pro tebe nejlépe asi půjčit.
Flexa je vhodná hlavně v místech,kde je potřeba udělat tvarový zub,nebo výřez.,kolem trubek topení a pod.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.