Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím natřít kovovou konstrukci?

Od: dery* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

rád bych znal vaše názory a zkušenosti s různými nátěry na kov. Potřebuji natřít kovou konstrukci (v zimě je kolem vlhko). Základovku mám, rád bych teď přetřel už jen barvou z estetických důvodů, ale nevím, která bude nejlepší. Už dříve jsem měl špatné zkušenosti s některými barvami, tak bych nerad, aby se nátěr loupal apod.

Díky za všechny tipy.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Příteli,

i když jsou Webstránky plné reklam na stovky druhů nátěrových hmot,nejlepší pro venkovní účely bude vždy stará a dobrá olejová barva(email) - nikoliv elektronická pošta.Pokud je železo okorodované,tak nejprve drátěný kartáč(mám takový rotační do vrtačky)a pak nějaký základní nátěr.Nakonec po zaschnutí ten email,vrchní nátěr.Existují i chemické odrezovače,abys to měl fertig.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]