Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se jmenuje součástka do dětské postýlky?

Od: cervicek* odpovědí: 2 změna:
Dobrý den,poraďte mi někdo,prosím,jak se jmenuje součástka ze starší postýlky(po 18ti letým bratrovi) ,je to takový plastový váleček,který se dává do díry v postranici postýlky,je v tom dírka se závitem a šroubuje se tam šroubek.Potřebuju ho sehnat a nevím,jak to nazvat :-D Děkuju :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

když nevíte název, nakreslete to na kus papíru ve dvou pohledech a choďte s ním do železářství... běžně se to prodává i s tím šroubem... prodavač lépe pochopí obrázek jako výklad...

doplněno 10.04.11 23:58:

nebo vyberte z postýlky další váleček a ukažte ho prodavači...

sebod*

cervicku. Já jsem to taky takhle u prodavače vyvoslila :D Že potřebuju takový ten váleček do postýlky, hned věděli o co se jedná

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]