Nejste přihlášen/a.
Dobry den mam problem z dlazbou.Obkladam nove zachod a koupelnu pujcil jsem si profi lamacku obkladu a dlazby topline.Obklady sly v pohode narezat ale dlazba laura nam proste stipne vedle nez chceme zkouseli jsme to snad dvacetkrat znicili jsme asi 4 dlazby a ne a ne to spravne stipnout.Kde je chyba?Potukavali jsme a stejne to vzdy krupne jinde.Muze byt spatny kotoucek?Diky za rady
Dobrý den. Než bych špekuloval, proč se to štípe někde jinde a zničil si ještě nějaké Laury, tak bych to raději řezal diamantovým kotoučem na takové maličké řezačce na dlažby. Určitě se dá půjčit. Ruční flexa by také šla, ale asi byste neměl úplně rovné řezy. I když jsou machři, kteří to fiknou od oka a je to jako lusk. S pozdravem Laďa
Ač laik a v oboru neznalý, obkladam po necem komplet novostavbu od mene dulezitych mistnosti, po ty dulezite, kde jiz to budu umet Co mi neslo a stipalo se vedle, jsem vzal normalne rucni flexou.
Koupil jsem ve stavebninach lepici pasku, nalepil ji v miste rezu, nakreslil tenkou lihovou fixou tvar a rezal diamantovym kotoucem.
Na obklady jsem koupil s diamantem po obvodu v jednom kuse (ne segmentovy) a profi radu, cca. 900,-Kc. Nestipe tak a pri rezu minimalne ubyva.
Chce to trosku cviku, ale troufam si tvrdit, ze rez mam rovnejsi jak kdyz bych dlazbu lamal. Paska je tam z duvodu mensiho stipani glazury na rezne hrane.
Nepohodlne je to, ze to prasi jak blazen. Takze bud obetovat sousedni mistnost a pak uklizet, nebo si to rezani vzit ven. (Doporucuji).
PS: Zkusil bych koupit nove rezaci kolecko, vymontujte stare a vemte ho ssebou at vite jakou velikost koupit.
Proč to dělat tak složitě? Lepící páska, lihovka... My tvary kreslili tužkou - dá to míň práce a tužka se dá smýt raz dva
No jsem rekneme hodne peclivej
Ne vazne. Mam vyzkouseny ze bez pasky mi ta flexa stipala hranu mnohem vice a ulomky nadherne litaly do oci tak ze ani bryle vse nezachytily. Co se tyce obycejne tuzky, musi se porad orezavat a udelat presnou tenkou caru je s ni skoro nemozne.
Kazdy mame jine naroky na kvalitu prace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.