Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
rád bych požádal o radu. Nad dílnou připojenou k domu mám rovnou střechu pokrytou ipou. Je starší a teď se občas objevila nějaká prasklinka - lze ji opravit efektivně např. natřením gumoasfaltem, pokud nechci pokrývat celou střechu novou ipou? Lze pak tuto vrstvu přetřít nějakou barvou (na střechu jde vidět ze zahrady)?
Děkuji moc.
To luigi :
Popsal jste to opravdu podrobně, já však mám na ploché střeše nataženo již několik vrstev IPY, tvoří se tam kaluže vody, ale lepenka je krytá volně položenou dlažbou ( na gumových podložkách). Stejně ale střechou místy zatéká. Domnívám se, že je to tím, že IPA má vodorovné spojení s oplechováním a není vytažena nahoru po straně plechu a zajištěna nasazením plechového obráceného véčka. Mám v úmyaslu to tímto způsobem opravit. Mám také IPU natřít gumoasfaltem, když je chráněna před sluncem dlažbou?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.