Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Omitka na stary sokl

Od: pedros odpovědí: 4 změna:

Ahoj. Renovují čast baraku a na chodbě mam natřenou stěnu nějakym lakem ,asi synteticka barva. Jeto takovy sokl jak se dělaj na schodištich...*ee* Potřeboval bych na to nahodit jemnou omitku ale nevim co stím.Oškrabat to nejde, drži to jak ďas..

Napadla mě perlinka a nějake lepidlo a pak štuk...

Mate někdo napad jak na to?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tyto nátěry se opalují horkovzdušnou pistolí , poté se vytmelí stěrkou přebrousí a nátěr dle přání.*jasne*

celp*
hodnocení

0x

Zdravím.Otřískat kangem a nahodit.

ladajaskva*
hodnocení

0x

Dobrý den.Můj synovec se snaží být někdy vtipný a říká : když nepomůže síla ( opálení nátěru ), tak pomůže hrubá síla ( osekání omítky kangem ) a já vždacky dodávám, že buldozer to zvláne za kratší dobu. Jinak já se snažím všechno dělat cestou nejmenšího odporu a používat drahá, systémová řešení. Ono se vždycky nakonec ukáže, že to bylo jednodušší, rychlejší a v konečném důsledku to bylo i lacinější. Jí bych to napenetroval podle odkazu : weber-terranova.cz/... Jinak Weber- terranova asi umí všechno a na jejich stránkách se o tom můžete přesvědčit: weber-terranova.cz/... S pozdravem Laďa

loupeznikluli*
hodnocení

0x

Ahoojky podle mě by to bylo nejlepší nák zdrsnit a pak na to dát jako by penetraci aby jsi oddělil ty dvě vrstvy a pak dát lepidlo jako je na lepení polistyrénu a perlinku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]