Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rekonstrukce schodu a koupelny

Od: hadiprd* odpovědí: 2 změna:

Dobry den. Potreboval bych poradit ohledne rekonstrukce domu. Zadal jsem projekt a projektant tvrdi ze v dome podle nejakych novych smernic musi byt vana. Vanu samozdrejme nepotrebujeme protoze domecek je maly a hodne nam to zmensi ostatni mistnosti. Takze se ptam jestli nevite jestli opravdu existuje nejake narizeni ktere rika ze v dome a to i pri rekonstrukci musi byt vana. Druha otazka je ohledne shodu. V dome je dost prikre schodiste ale chceme ho zachovat a udelat tam mlynarske schody. Vedle nas jsou dalsi tri domy stejneho tipu a roku a vsichni to tak maji udelane. Opet projektant tvrdi ze to neprojde. Je pravda ze se bude menit puda na obytny prostor ale schody se jen zrenovuji, ne zrekonstruji. Predem dekuji za odpoved.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Podle mně jde projektantovi jen o to,prosadit vanu,protože by musel přizpůsobit seriový projekt.Jestli si v domě přeji sprchový kout,protože bych nedokázal do vany vlézt,tak to nemůže nikdo přikazovat.Spíše než mlynářské schody zkus točité.Také jsme to ztak realizovali.

JABRAKA

hadiprd*
hodnocení

Dekuji za odpoved. Tesi mne ze mate stejny nazor a s tema schodama to asi jinak nepujde protoze pod schodistem nahoru je schodiste dolu do sklepa a uz jsem resil ze by se udelal jinde vlez do sklepa ale u techto starych baraku je to obtizne. Museli by jsme asi probourat zaklad a do toho bych se asi nepoustel aby se ten barak jeste nerozjel. Proto bych asi zustal u tech mlynarskych schodu. Byla jeste varianta od projektanta ponechat ty schody ale nahore to zabetonovat a pouzivat to jako spiz a udelat schody nahoru nekde jinde ale dum je docela spatne rozvrzen takze pokud by se chodilo pres obyvak tak by kazdy musel projit chodbou , kuchyni, obyvakem a teprve nahoru to asi ne. Kazdopadne dekuji za nazor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]