Nejste přihlášen/a.
Poradí mi někdo nebo má někdo zkušenosti s vjezdovou bránou skládací? Při vjezdu na pozemek si chci co nejvíce místa ušetřit za vraty (bránou), tak hledám co nejzchůdnější řešení. Pojezdová brána by šla využít, ale musela by jezdit přes branku a to se mi moc nechce. Proto mě napadlo toto řešení - skládací brána. Poradí mi někdo jak na to - nějaký výkres, foto nebo jen návod a nápad? Díky.
Tak to sem sám zvědavej . Chyběj důležitý informace, a to šířka průjezdního profilu a výška brány. Skládací brána je podle mě nesmysl, vždycky je lepší dvoukřídlá. Navíc pokud by se to mělo zavírat pomocí nějakýho pohonu, tak to bude problém s řízením.
Žádný problém, minulý rok jsem takovou vyráběl-zákazník spokojený.Za vraty to šlo do kopce, takže jsem třímetrovou šířku rozdělil na tři metrová křídla.Pravé křídlo slouží jako eventuelní branka. Levé křídlo má další panty, a na nich je křídlo prostřední. Zezadu je malá závora, aby obě levá křídla byly v rovině.Na prostředním křídle je zprava kolmý štupl pro zasunutí do země. Když se otvírají vrata, tak napřed se otevře branka,pak se zvedne štupl, překlopí se závora.Prostřední křídlo se otevře dovnitř a přiloží se na křídlo krajní, to se pak normálně i s přiloženým středním křídlem otevře a celé vrata jsou otevřené. (Jak prosté, milý Watsone) Takže za vratama stačí metr do svahu. Fígle:Nutno štupl a závoru zajistit visacím zámkem, zloděj by mohl vrata snadno otevřít zlomením křídel. Neovládám počítač tak, abych uměl vložit obrázek, doufám, že popis postačí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.