Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Buben u pracky pootoceni

Od: grem odpovědí: 7 změna:

Kdyz mam zastavenou pracku a rucne pootocim buben tak nemuze se neco poskodit?treba kdybych to pootocil opacnym smerem.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nemuze...ne...v zadnem pripade. Staci?
grem
hodnocení

jo staci jen mi jde o to ze kdyz operu pradlo tak buben se zastavi nekdy dvirkama dole a musim ho rucne pootocit nahoru, tak me zajimalo jestli to muzu otacet obema smery kdyz se dopere pradlo

hodnocení

0x

Ne, buben se točí zcela volně. I když dáváš dovnitř větší množství prádla, tak se může pootočit i sám.

hodnocení

0x

Příště si kupte pračku zn. ELEKTROLUX, ta je tak chytrá, že se vždy zastaví s dvířky bubnu nahoře:))

buss
hodnocení

0x

A co by se jako mělo stát, když je zcela volně buben otočný, motor je v ten moment nefunkční, odpojen od sítě?
Asi jako když tlačím auto bez zařazeného rychlostního stupně, otáčím el motorem odpojeným od sítě ...

beri49*
hodnocení

0x

si snad děláš legraci, ne? www.poradte.cz/do/...

fiik*
hodnocení

0x

No podivej se já s bubnem když vytahuji prádlo tak sním tak 2krát pootočím jestli mě tam nezůstala třeba ponožka. A za tu dobou co to dělám tak se pračkou nic nestalo a ani nic nestane jednině s rukou když si ju tam nak skřípneš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]