Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti se svářečkou Herkules MIG ONE

Od: docent® odpovědí: 6 změna:

Má někdo zkušenosti se svářecím přístrojem Herkules MIG ONE pro svařování v ochranné atmosféře bez tlakových lahví. Podobnou vyrábí i Einhell. Potřebuju něco vařit na plotu a občas i na autě. Názory na kvalitu svaru se různí. Vím, že klasickou CO2 to asi plně nenahradí, ale přetahovat se svářečkou i bombu není moc praktické.Díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cacab*
hodnocení

0x

Nejak si nedokážu představit co dělá tu ochranou atmosferu, když né plyn? Ten nahrazuje obal u elektrod.

ar*
hodnocení

0x

Docente tahle svářeka je takový kočkopes. Viděl jsem ji na jedné předváděčce, ale určitě bych do ní nešel. Já osobně používám klasické céóčko a k tomu lahev ze starého hasičáku 8kg. Při "přetahování" žádný problém. Pokud bych už chtěl něco bez "flašek" tak bych koupil invertor.

1jara*
hodnocení

0x

Docente ta svářečka kterou uvádíte, je na sváření v ochr. atmosvéře, ta bomba k tomu bude potřeba ale jen takováhle.

Malá bomba na svá/...

hodnocení

Dnes se mně podařilo zjistit nějaké informace v obchodě se svářecí technikou. Ta bomba na CO2 u té svářečky není. Ochrannou atmosféru tam vytváří náplň ve svařovacím drátu. Teoteticky by to fungovat mělo. Jak to ale svařuje si mám zjistit na fóru, což činím.

1jara*

Raději se ještě zeptejte na těchto fórech. Tam by mohl být nějaký majitel uvedené svářečky.

Svarforum - disku/...

SVARFORUM.cz - fo/...

SVARFORUM.cz - fo/...

hodnocení

0x

Já používám svářecí invertor , zavařim plot i něco na autě od 1 mm plechu.Vařim přechodovými elektrodami(+ ) Finox 2- 2.5

Nemá chybu,hodím přes rameno a jedu:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]