Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dát na podlahu garáže

Od: john008 odpovědí: 6 změna:

Ahoj,

řeším už asi půl roku dilema co mám dát na podlahu garáže. Garáž má betonovou podlahu. Chci tam něco aby se to dalo udržovat, vytírat nebo lépe vymetat, ten beton drží příšerně prach.

Garáž má plochu asi 22m2.

Zatím jsem přišel na dvě varianty

1. Nějakou formu nátěru balakryl.cz/..., spotřeba 1kg/m2 tj. by mě to vyšlo asi hrubě na 6-7kKč

2. Nějaká dlažba třeba http://www.levnedlazby.cz/prumyslove-dlazby-cersanit-h200-tl-7-mm-d10015/

No spíše se přikláním k té dlažbě, ale budu asi muset nějak udělat i úzký rantl na zdi kvůli vytírání a nejsem si jistej jestli to je hladká dlažba a né drsná, kvůli dobré údržbě. Uvítám jakoukoli praktickou připomínku nebo tip na dlažbu (aby byla levná a praktická) nebo vaše zkušenosti. BTW dá se koupit ten úzkej rantl dlažby už hotovej abych to nemusel řezat?

1m2= 169Kč => asi 6kKč

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Osobně jsem vyzkoušel do jedné garáže:

detecha.cz/...

do druhého prostoru jsem použil fasádní barvu, a ve třetí starou syntetickou barvu ještě s cenovkou 17Kčs.

Již několik let si to nemůžu vynachválit, samozřejmě musím za čas nátěr obnovit.

juvla*

Přikláním se také k Izobánu. Koupil jsem ho ve slevě a drží už několik let.

buss
hodnocení

0x

V každém případě tam dávno mohl být aspoň nátěr, beton zprašuje, zřejmě není kvalitní. Pokud dlažbu, tak si zajdu do prodejny a vybírám ...

hodnocení

0x

použité lino někde z inzerce ve Vašem regionu. za odvoz

jabraka*
hodnocení

0x

A co gumová podlahová krytina?Je jich řada k nalezení na webu.

JABRAKA

hodnocení

0x

Pokud garáž používáš " normálně " , stačí na zem i použité PVC. Dobře se zametá a když ti něco upadne, nebo něco rozliješ tolik se neděje. Viděl jsem v garáži i mramor a zoufalou majitelku nad flekem od oleje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]