Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sprchový box

Od: honczik* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, rekonstruuji sklepní prostory a mám problém s koupelnou, konkrétně se sprchou. Chtěl bych se zeptat, jestli vůbec lze sehnat sprchový box, čtevrcový či obdélníkovy, který má tři stěny pevné a pouze jedna lze otevřít. Potřeboval bych ho vsadit do niky. Potřeboval bych pouze poradit, jestli někdo řešil něco podobného, jestli je na trhu vůbec nějaká firma, u které by bylo možné takový box sehnat a jestli je to možné, tak sem dát nějaký odkaz na stránky, já prostě nic nemohu najít. Předem děkuji za odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

vyzděte jej z Ytongu či podobně, plus keramický obklad a máte jej doma (3 pevné stěny) a výjde to cenově stejně.

pecenkav*
hodnocení

0x

http://www.ravak.cz/ tady si muzes poskladat co chces, kdyz si nebudes vedet rady, zavolej jim a oni ti reknou co si mas jak k sobe poskladat

alf*
hodnocení

0x

a co jen dveře? Nebo poslední dobou jsem již několikrát viděl nic. Pár kapek na zemi se setře a není třeba řešit kapky na skle.

dahol*
hodnocení

0x

hledáte něco takového: sanita.cz/...

kejki
hodnocení

0x

Taky jsem to řešil, ale pokud jsem to chtěl koupit a naložit do auta, váží to hodně, riskuji rozbití skla cestou. a je to dražší než druhá varianta.

Nakonec to zedník vyzdil z porobetonu, obložil, vanička je běžný rozměr pro případnou výměnu a dveře také. Kompletní boxy mají často vendor lock - vše, co se jich týká koupíte jen u výrobce-dovozce. A pak lidé shání pojezdová kolečka, skla apod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]