Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, rekonstruuji sklepní prostory a mám problém s koupelnou, konkrétně se sprchou. Chtěl bych se zeptat, jestli vůbec lze sehnat sprchový box, čtevrcový či obdélníkovy, který má tři stěny pevné a pouze jedna lze otevřít. Potřeboval bych ho vsadit do niky. Potřeboval bych pouze poradit, jestli někdo řešil něco podobného, jestli je na trhu vůbec nějaká firma, u které by bylo možné takový box sehnat a jestli je to možné, tak sem dát nějaký odkaz na stránky, já prostě nic nemohu najít. Předem děkuji za odpověď.
http://www.ravak.cz/ tady si muzes poskladat co chces, kdyz si nebudes vedet rady, zavolej jim a oni ti reknou co si mas jak k sobe poskladat
Taky jsem to řešil, ale pokud jsem to chtěl koupit a naložit do auta, váží to hodně, riskuji rozbití skla cestou. a je to dražší než druhá varianta.
Nakonec to zedník vyzdil z porobetonu, obložil, vanička je běžný rozměr pro případnou výměnu a dveře také. Kompletní boxy mají často vendor lock - vše, co se jich týká koupíte jen u výrobce-dovozce. A pak lidé shání pojezdová kolečka, skla apod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.