Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
předem všem děkuji za odpověď! Do bytu, který pronajímám, jsem koupila myčku na nádobí - co si budeme povídat, nekoupila jsem nějakou značkovou ale stříbrnou Goddess - kvůli nájemníkům. Mytí i sušení je A. K mému překvapení myčka prostě neumývá i takové hlouposti jako skvrny od bylinkového čaje, o zaschnutých talířích ani nemluvě. Vyměnila jsem tablety, bez úspěchu. V zahraničí, kde jsem dříve bydlela, jsem několik let používala úplně obyčejnou stolní myčku, ve které jsem snad nikdy nedoplňovala sůl nebo leštidlo a myčka krásně myje dodnes. Má někdo podobnou zkušenost?
Děkuji!
Máme novou myčku Candy a žádná sláva to tedy není.Zaschlé nádobí z předešlého dne tedy opravdu neumyje a to je alespoň opláchnu,aby to nebylo příliš zaschlé. Dávám tablety a přidávám sůl,ale žádná sláva. Nejlepší tablety pro mě jsou Jar. Mám dojem,že ty starší myčky myly daleko lépe než teď ty nové. Dcera má AEG asi 6 let,tenkrát za strašných 18 tisíc,ale dodnes naprostá spokojenost.
dobrý večer
to docela znám, že myčka něco neumyje, hlavně jestli je dotyčný čaj černý. Tablety raději nepoužívejte, tablety ničí pryskyřici v myčce- nevím sice na co tam ta pryskyřice je, ale je tam, jednou nám ta pryskyřice na předchozí myčce vytekla nebo se nějak poškodila, důvodu častého používání tablet.
Ale mám velmi dobré zkušenosti s práškem do myčky Cliro (penny market) a kdosi mi radil, že je rovněž dobrý W5 z Lidlu a dosypávat pravidelně sůl a leštidlo dolévat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.