Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prasklá obložka

Od: nestastnik® odpovědí: 5 změna:

Dobré ráno všem,

při usazování dveřních obložek nám vlivem velkého nárůstu montážní pěny praskl lem obložky.Podařilo se jí vrátit do původního stavu,ale prasklina je samozřejmě vidět.Slyšel jsem ,že by to mohlo jít opravit např. truhlářským voskem.Poradíte mi,jak to zachránit,pokud je to vůbec možné?

Děkuji moc,

hezký den

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

obvykle se to nezachraňuje, materiál tohoto typu k tomu nemá ani potřebné vlastnosti, u mě jednu zlomili tak na druhý den dovezli prostě jinou novou část. Mj. výrobní cena obložky (její části) je pár stovek.

hodnocení

0x
Fotka by nebyla? Pokud to je nějak víc tak to vidím na novou oblozku.
hodnocení

Foto udělám a zkusím sem vložit.Pokud ale, jak píše miramira, lze vyrobit jen část obložky,tak není o čem,ale řekl bych,že je to bohužel zrovna ta pevná část.

tazateli nebuD´te zvlášť najivní, obložka se prodává za 2200 vč. dopravy a nemyslete si, že její cena je z výroby vyšší jak 600- 800 korun, vše ostaní je marže a pod., takže se nějak domluvte nebo zaonačte, že to bylo prasklé dopravou a objednejte nový díl. Přece se nebudete celý další zbytek života dívat na prasklinu v obložce. Nebo byste koupil bicykl bez zadního kola a tvářil se, že je vše OK. KAždou částobložky lze vyrobit zvlášť, problém spíš bude s ochotou dodavatele/výrobce. Dnes v zásadě neexistuje "NEJDE" ale existuje NECHCEME, a to je ten problém. Jistě chápete.

fanus*
hodnocení

0x

objednával jsem už několikrát nejrůznější díly obložek od nejrůznějších výrobců a nikdy žádný problém. cena byla vždy úměrná velikosti potřebného dílu.

pokud Vám to prasklo tlakem PU pěny, použil jste špatnou. nutno používat nízkoexpanzní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]