Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyrobit gril?

Od: smakaballl* odpovědí: 16 změna:

Ahoj všem

jaro je v plném proudu a občas cítím vůni klobásek , masa a kdo ví co čeho ještě z grilu od sousedů . :)

NO jde o to že jsem měl cca 8 let gril udělaný z plechu ktery sloužil a na obyč grilovačku bohatě stačil .

něco jednoduššího by bohatě stačilo

Nějaké zkušenosti by se hodily jak a co udělat?

díky za rady :)

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gp*
hodnocení

2x

My doma grilujem tak, že rozděláme oheň v sudu (obyčejný kovový sud, v půlce uřezaný, na bocích dírky pro vzduch), necháme udělat uhlíky a pak jen dáme rošt a grilujem. Záleží jestli chcete něco "na parádu" nebo opravdu jen funkčního:)

Na dovolenou je výborný gril na jedno použití. Dá se sehnat ve sportu nebo v nějakých čundrovnických potřebách, stojí kolem 50 Kč a krásně griluje 2-3 hodiny! A je malý a skladný.

hodnocení

2x

My jsme se synem postavili gril z materiálu který jsme našli v dílně a koupili jsme jen lávový kámen a šamotové cihly a slouží nám už řadu let k plné spokojenosti , přikládám pár fotek pro inspiraci.

Jak vyrobit gril?
Jak vyrobit gril? #2
Jak vyrobit gril? #3
vasek*

Dobrý den, moc se mi líbí váš gril mohl by jste prosím zaslat alespoň základní rozměry? a uhlíky dáváte na ty šamotky?

Ano na ty šamotky zakládáme přímo oheň celý rozměr se odvíjel od šamotových cihel a grilovací kámen nám uřezali v kamenictví (lávový kámen) rozměry pošlu o víkendu až to změřím přidám i nějakou fotku.

Jak vyrobit gril? #4
Jak vyrobit gril? #5

hodnocení

1x

Za desetikorunu, nekde dokonce i jenom za petikorunu, vozik od supermarketu.

Zpusob pouziti je snad zrejmy...

smakaballl*
hodnocení

*smich* Jen tak dál taky dobrej tip *smich*

Jak vyrobit gril? #6
ar*
01.04.11 03:23

.

Jak vyrobit gril? #7
smakaballl*
hodnocení

pěkný

topeniště z boku je OK

*palec*

kato*

Moc šikovnej gril *palec*

ar*

a takhle to vypadá z blízka. *smich* jé já už se těším.

doplněno 01.04.11 03:22:

.

Jak vyrobit gril? #8
ar*

smakaballle před pár lety jsem vyráběl tento gril.

Sice letos už bude potřeba znovu natřít barvou na grily ,ale slouží stále. Má dvě topeniště ,takže se nechá použít na grilování kuřátek a nebo na klobásky a masíčko na roštu a nebo žulové desce. Jak je naco zrovna chuť,

Jak vyrobit gril? #9
ar*

ještě trochu z boku

Jak vyrobit gril? #10

hodnocení

0x

ta lokomotiva je opravdu pěkná... s tou tak vyrazit do města na trhy a prodávat klobásky a další pochoutky... i reklama by byla dobrá, určitě by přitahovala zákazníky... ovšem čistit jí bych nechtěl...

já už jsem griloval na všem možném, na žhavých uhlícich ohníčku, v pootevřených dvířkách kachlové pece, v kovářské výhni, na koupelnovém infrazářiči, pár různých plechových grilů už také prohořelo...o topinkovači, toastovači a kontaktním grilu ani nemluvím...na nějaký ten zahradní gril z betonu nebo kamene se nechystám, je to věc, která zase neslouží tak často, aby musela zabírat spoustu místa na zahradě.

Pár grilů popsali kolegové...

další přitažlivý kousek dávám na fotce...není tak složitý a je zřejmě dostupnější..

doplněno 01.04.11 03:29:

arovy zlatý český ručičky... vidět, že mu to myslí... dřevěné uhlí z boku, mastnota nekape do ohně a nepálí se... *palec* zajímavé,

Jak vyrobit gril? #11

pag
hodnocení

0x

Krásný gril vyrobený z bubnu pračky:

sonyboj*
hodnocení

0x

Jde to i takhle *smich*

Jak vyrobit gril? #12

kolecka
hodnocení

0x

Já dělám makrely na kolečkách))i kuřecí špízy. Gril máme, máme nějaký plecháč z obchodu, ale na kolečka nedám dopustit. Časem něco vybudujeme, to je jasný, nějaký zahradní krb s grilem, ale ty kolečka jsou boží))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]