Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr matrace

Od: trixy odpovědí: 3 změna:

dobrý den,rozhodujeme se jakou matraci zvolit o této problematice je zde spousta vláken,ale i tak se zeptám,předběžně jsme vybrali:

zdravazada.cz/...

prospanek.cz/...

děkuji za každou radu,jsme mladí lidé a víme že to není investice na chvíli

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x

V levo tohoto odkazu: dormeo.cz/... jsou dodatečné informace, tak je zkuste pročíst;)

trixy
hodnocení

já se na dormeo díval také,ale nevím proč-něco mi říká,že u většiny výrobků z takhle velkou reklamou to není dobré,ale rád bych,kdyby mi to někdo svým názorem vyvrátil

vosikac*

Máme jí cca 4 roky, ale je zas pravda, že po tom co jsme měli před ní, by se mi spalo lépe na každé lepšejší matraci *smich*

Mě šlo spíš o to, aby jste si pročetl pár rad, dle čeho si tu správnou matraci vybrat. Každý máme jiné naroky, požadavky ... ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]