Nejste přihlášen/a.
Potreboval bych zjistit kolik si tam cca uctuje firma za usazeni zarubni do profilu (jde o profily 7,5cm)...
Dobrý den. Pokud by se dělala nová příčka. tak se ty zárubně montují současně s příčkou. A tam záleží na tom, jestli použije systémové řešení se zesíleným UA profilem, nebo tam vloží nějaký dřevěný hranol, nebo to odflákne a použije pouze CW profily. Takže cena celého toho uzlu bude vyšší pouze o cenu těch futer + pár komponentů navíc. Jestli se ale jedná o dodatečnou montáž do již hotové stěny, tak tam dejte obložky a bude to jednodušší, rychleší a v podstatě lacinější, protože se nebude muset rozbrat kus stěny a následně potom celou stěnu, nebo pokoj malovat. Takže cifru Vám neřeknu, to musíte sjednat přímo s člověkem, který to bude dělat a hlavně si pohlídat, aby to uměl. S pozdravem La´da
Rekl bych ze UA profily jsou zbytecne ja uz jsem delal tak desatery futra na CW profily a bylo to pevne a stabilni staci jen spravne prelozit spoje tabuli...
nezda se mi ze by to bylo odflakle...
Dobrý den. Nechci znevažovat Vaši práci. Ale jestli je podle Vás běžné dělat věci jinak, než doporučuje výrobce systémů, tak je to asi přinejmenším zvláštní informace. Jestli se to nezdá odfláklé Vám, ještě neznamená, že to děláte dobře. Ale to je na posouzení Vašich zákazníků. Já mám určitě přísnější kritéria a obecně mezi ně patří dodržování doporučených postupů a materiálů od výrobců. Vy si klidně jezděte přez obec jak rychle chcete. Já pojedu do 50 km/h. S pozdravem Laďa
to Lojd:
bohuzel neznam cenu, ale pokud se jedna o jiz hotovou SDK stenu bude nutne ji rozebrat a dodelat profily.
to All:
pokud nekdo neco nezna neznamena to, ze to neni
pokud se jedna o tvor max. 85x200cm vaha kridla max. 25kg lze pouzit UW, CW, pokud je vyska mistnosti nad 200cm je nutne udelat stojinu tzv. skrinovy nosnik
jestlize se dostaname nad hodnoty nebovahu tj. (85-200-25), pak je nutne pouzit zesilene profily UA
tak to jen pro poradek
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.