Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledání bydlení

Od: aliska* odpovědí: 6 změna:

Zdravím, chtěla bych se zeptat, kde se dají dobře hledat byty nebo domečky k pronájmu.

Já koukám na tyhle nemovitosti, ale nevím jestli je to to pravé, vždycky je lepší víc zdrojů, tak pokud máte nějaký osvědčený, tak mi dejte vědět, díky ;) A.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tofi*
hodnocení

1x

Tak na netu je spousty vyhledavacu ci realitnich kancelari, ale je to spis o nahode. Ja jsem pred cesame hledala nemovistost ke koupi a ac jsme pracidelne sledovala nekolik stranek tak se mi nejvic osvedcilo se poptat mistnich - treba na urade ci pokud v danem miste nekoho znate. Tak jsem i nemovistost ziskala - na doporuceni mistnich.

lui*
hodnocení

1x

Když nabízím byt, tak na násl. serverech. Z toho posledního volalo vždy nejvíc zájemců. Proč? Nevím.

reality.bazos.cz/...

inzerce.zacatek.cz/...

http://www.byty.cz/

byty.hyperinzerce.cz/...

jablonecnadnisou.olx.cz/... - odtud přišlo nejvíc odpovědí.

doplněno 30.03.11 20:06:

Zapomněl jsem doplnit. Na těchto servrech lze inzerovat přímo. Nejsou vyhrazeny pro realitky. Proto tam asi inzerují hlavně majitelé bytů, kteří se nechtějí nechat zastupovat realitkami. Je na Vás, jakou zvolíte cestu. jestli dohodu přímo s majitelem, nebo přes realitku. Obé má své výhody i nevýhody.

aliska*
hodnocení

Super díky všem, to vybírání ještě bude pěkný záhul, tak mi přejte štěstí při výběru :)

ladajaskva*
hodnocení

0x

Dobrý den. Osobně bych si na bydlení vybíral na základě nějakého vlastního průzkumu. Koupě přez realitku se vždycky prodraží a spousta lidí s tím má smutné zkušenosti. To samé platí i pro nájemní bydlení. Každý, tedy i Vy máte nějaké představy o tom domě a o jeho lokaci ( umístění ) a také o ceně. Není na škodu se podívat do okolí, v přijatelných lokalitách, které vyhovují z hlediska našich požadavků, a tam se přeptat místních, čili starousedlíků. Všude je spousta domů na prodej a všude narazíte na velké plachty s informací : na prodej a k pronájmu. Jenom malá poznámka - nájem bude smluvní a bude dost velký ( skoro všude ). S pozdravem Laďa

pu®
hodnocení

0x

Záleží, v jaké lokalitě. My nedali dopustit na bezrealitky.cz. Teď už máme chválabohu vlastní, ale do té doby... Dobrá stránka, ale hlavně na Prahu - jiná města, resp. lokality jsou zastoupeny méně.

jelenzavsechny
hodnocení

0x

Já jsem vždy uspěl na Srealitách na seznamu. Když jsem hledal pronájem, když jsem kupoval byt, když jsem pronajímal, když jsem prodával. Jsou tam nabídky nejen realitek, ale právě i přímo majitelů. U pronájmu se realitka ani nevyplatí. Ještě jsem hledal na www.ceskereality.cz/ ale bylo tam v podstatě to co na seznamu ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]