Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žmolky po praní

Od: fiik* odpovědí: 4 změna:

V týdnu jsem skoušel prat romo pračce začínal jsem bílím prádlem a skončil a prádlo vyzdímal ve ždímcče bylo plný takových žmolků a nití ale nejvíc na tmavým a trošku na barevným... nevíte někdo co to mohlo způsobit a nebo co jsem udělal špatně? předem děkuji za rady

doplněno 29.03.11 21:21:

oprava: začínal jsem bílím a skončil černým...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

0x
Myslím, že jste nic špatného neudělal. Tato pračka není zrovna šetrná k prádlu. Zvlášť při dnešní kvalitě textilu. R.

hodnocení

0x

Nenechal jste zapomenutej papírovej kapesníček v kapse u prádla? To se mi občas stane a pak mne ta moje sprdne :)

fiik*
hodnocení

Kapsníky tam nebyli sem to před tím přebíraL a nic. Ano je pravda že pračka moc šetrná není no ... tak nevim asi zustane jenom jako vzpomínka *smich* na doby ...

kejki

Však to se vymáchá, musíte pořádně tahat ve vaně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]