Nejste přihlášen/a.
Dobry den,hodlam vymenit sedaci soupravu v obyvaku za novou.Je lepsi vzit pruzinovou matraci nebo molitanovou matraci.Moc dekuji za kazdou radu a preji hezky den.
Před třemi lety, jsme se zbláznili, a vyhodili sedačku no, nejmíň 20 let starou. Moc toho dnes lituji, že jsem ji nenechal renovovat. Protože ta nová, je po třech letech stejného používání v horším stavu, než ta stará dvacetiletá. Radím, pokud je to ještě stará poctivá práce, tak zaplatit čalouníky.
Z vlastní zkušenosti dáváme přednost pružinové sedačce. Řešili jsme před 2 lety problém, zda sedačku vyhodit a koupit novou, nebo zrenovovat. Po obježdění spousty obchodů, menších i specializovaných, ale drahých, jsem koupila látku, sedačku jsme odvezli k čalouníkovi, dali jsme ji zmenšit a vyztužit, potáhnout a je jak nová. Vyšlo to asi na 8 000, a každý, kdo k nám přijde si myslí, že máme novou sedačku. Viděla jsem u známé po 3 letech sedačku z Ikey, a to je hrůza...prodřená látka, prosezelý molitan. To naše 20 let stará sedačka je proti tomu dáma...Takže opravdu dobře vybírat, hlavně prohlížet, jak je to dělané, z čeho, sednout si.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.