Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sedaci souprava - pružiny nebo molitan?

Od: luck* odpovědí: 5 změna:

Dobry den,hodlam vymenit sedaci soupravu v obyvaku za novou.Je lepsi vzit pruzinovou matraci nebo molitanovou matraci.Moc dekuji za kazdou radu a preji hezky den.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
S pružinami nemám zkušenost ale molitan se v kratké době vysedí,vzniknou kopce a doliny,pomalu cítite holé dřevo.zalezi i na tlouštce a tvrdosti.U nás na sedačce travime tak 6h denně.Máme novou od října a už teď citím na jednom místě důlek.

lui*
hodnocení

0x

Před třemi lety, jsme se zbláznili, a vyhodili sedačku no, nejmíň 20 let starou. Moc toho dnes lituji, že jsem ji nenechal renovovat. Protože ta nová, je po třech letech stejného používání v horším stavu, než ta stará dvacetiletá. Radím, pokud je to ještě stará poctivá práce, tak zaplatit čalouníky.

scandal
hodnocení

0x

No pokud kupujete sedacku z nejakeho obchodniho domu s nabytkem...pocitejte, ze do 3 let bude sedacka prosezena. Tak jsem dopadl i ja, muj znamy a ted i soused s krasnou dva roky starou kozenou sedackou za 25 000. Asi bych sel opravdu dnes jedine do renovace stare kvalitni sedacky.

hodnocení

0x

Z vlastní zkušenosti dáváme přednost pružinové sedačce. Řešili jsme před 2 lety problém, zda sedačku vyhodit a koupit novou, nebo zrenovovat. Po obježdění spousty obchodů, menších i specializovaných, ale drahých, jsem koupila látku, sedačku jsme odvezli k čalouníkovi, dali jsme ji zmenšit a vyztužit, potáhnout a je jak nová. Vyšlo to asi na 8 000, a každý, kdo k nám přijde si myslí, že máme novou sedačku. Viděla jsem u známé po 3 letech sedačku z Ikey, a to je hrůza...prodřená látka, prosezelý molitan. To naše 20 let stará sedačka je proti tomu dáma...Takže opravdu dobře vybírat, hlavně prohlížet, jak je to dělané, z čeho, sednout si.

lui*

svatá pravda, naprostej souhlas. *hej*. Ta naše byla taky z Ikey.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]