Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
o víkendu jsme položili hydroizolaci a chci se zeptat, jetli máme ještě natavit hrany vzniklé přeložením pásů a rozmáznout je špachtlí, nebo jestli se to může nechat tak jak to je.
Dobrý den. Z hlediska funkčního to natavení hran nemá praktický význam. Ale musím se přiznat, že jste mě totálně zaskočil, neboť jsem absolvoval spoustu staveb jako helfr, jako kibic a někdy jsem i pracoval a když se natavovaly pásy na sebe, tak se vždycky v jednom kroku ty hrany roztavily a celý spoj se krásně rozmázl špachtlí. Ono to i při použití výkonných hořáků ani snad nejde neudělat jedním vrzem. Ale pokud to nevadí esteticky a nebudete o to zakopávat a nebude to následně vadit při pokládce EPS, tak je na Vás, jestli to tak necháte , nebo to rozmáznete. S pozdravem Laďa
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.