Nejste přihlášen/a.
Mezi domem a dílnou je vytvořeno zastřešení - toto zastřešení nesou 3 trámy (á 140 x 140 délka trámů 5500 = prostor mezi dílnou a domem + to co je ve zdi ), na těchto trámech je 5 trámků přez a na nich latě a vlnitej eternit.
K DOTAZU JAK SILNÉ PROFILY I MÁM KOUPIT, ABYCH VYMĚNIL NOSNÉ TRÁMY (140 X 140) BUDOU MI STAČIT ÍČKA 160? DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ
PS: nechci radit jak to vyměnit - kde to podložit jen potřebuji vědět jaký profil za ty trámy.
doplněno 24.03.11 10:23:OMLOUVÁM SE UDĚLAL JSEM PŘEKLEP délka trámů JE 4500 = prostor mezi dílnou a domem
Dobrý den. To je zvláštní situace. Někdo, kdo Vám to spočítá a bude tam chtít zakomponovat váhu mokrého sněhu ve Vaší klimatické oblasti, tak mu to vyjde na profil I 200. Naprosto běžně se v obytných budovách do rozponu , čili čistá délka bez vetknutí do stěny používala profil I 160 . Já bych tam dal I 180 pro rezervu na silnou vrstvu sněhu, i když na druhé straně výška profilu, tedy i původního nosného trámu, je pro výpočet parametr mnohem důležitější, než šířka. A výška trámu byla pouze 140 mm , že. Pak si vyberte. S pozdravem Laďa
dobry den urcite projektant vam to rekne kolik a ceho ale podle me bych resil drevenyma zase nez zelezo kdyz na to budete davat strechu tak budete muset varit uchyty aby ste mel kam prisroubovat stresni late a kdyz budete chtit delat podhled takmate taky pulku prace kdyz se to lip chytne do dreva nez do zeleza kdyz drevo naipregnujete tak vydrzi dost dlouho
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.