Nejste přihlášen/a.
Firma bude rekonstruovat panel.jádro,leč vyřízení ohlášení a další papírování jsem si vzala na starost sama.Nastávají situace,na které nejsem připravená,nevím jak je řešit,nevyznám se v oboru.Po vyřizování projektu teď momentálně řeším nutnost stavebního dozoru(žádá si družstvo i stav.úřad).Z firmy mě dali kontakt na odborníka-to znamená sepsat další smlouvu,další peníze navíc...Další možnost je vzít si známého,který sice nemá kulaté razítko,jen potřebné vzdělání,které prý(?) stačí.Nechci nic zanedbat,bojím se,aby mi to nezamítli,zároveň nechci zbytečně utrácet.Co radíte?S jakými problémy jste se potýkali při podobné rekonstrukci?Ta věc je na ohlášení,nikoliv na stavební povolení-naivně jsem předpokládala,že družstvo mi dá při první návštěvě souhlas,pak půjdu na stav. úřad,nahlásím,odejdu a basta.Mám z toho nervy v kýblu.Budu vděčna za jakékoliv informace a rady okolo přestavby jádra.Díky
Pokud to bude realizovat firma,nevím,proč to nenecháš na ni.Většina firem,provádějících rekonstrukce,zařizují i papírování.
JABRAKA
Papírování jsem se ujala sama-neb úřady mám hned vedle,na firmě řekli,že to budu mít tak levnější a na družstvo bych tak jako tak musela sama.Dostala jsem od úřadů nejasné a neúplné informace-podle zjišťování na internetu prý nepotřebuji STAVEBNÍ DOZOR,pokud to neprovádím svépomocí-je to skutečně tak?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.