Nejste přihlášen/a.
zdravím přátelé, připravuji podklad k pokládce dlažby, zatím jsme u hrubého podkladu, rozbíji se cihly atd. Máme tam dát sut, cihly, šutry atp. Tak mně napadlo, protože mám asi 10 pytlu s uhelným mourem/prachem, jestli bych to tam mohl frknout? v tenké vrstvě samozřejmě. to znamená kousky cihel, uhelný prach, drt 32 mm a na to drt 5 mm. pak se budou dávat dlažební kostky 10x10
Dobrý den. Já bych to tam klidně dal. Dal bych to dolů jako nejnižší vrstvu. Co se týká únosnosti a životnosti, tak to určitě vyhoví. Jestli je to hnědouhelný prach, tak se maximálně z něho za několi miliónů let stane černouhelný prach a ten tu podkladní vrstvu ještě vylepší. Jinak na frakci 32 dnedávejte rovnou tu 5, ale ještě 16, aspoň trochu. Jinak ta frakce 5 z poloviny zmizne v té 32.
S pozdravem Laďa
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.