Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uhelný prach do podkladu dlažby?

Od: gerrik* odpovědí: 4 změna:

zdravím přátelé, připravuji podklad k pokládce dlažby, zatím jsme u hrubého podkladu, rozbíji se cihly atd. Máme tam dát sut, cihly, šutry atp. Tak mně napadlo, protože mám asi 10 pytlu s uhelným mourem/prachem, jestli bych to tam mohl frknout? v tenké vrstvě samozřejmě. to znamená kousky cihel, uhelný prach, drt 32 mm a na to drt 5 mm. pak se budou dávat dlažební kostky 10x10

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladajaskva*
hodnocení

2x

Dobrý den. Já bych to tam klidně dal. Dal bych to dolů jako nejnižší vrstvu. Co se týká únosnosti a životnosti, tak to určitě vyhoví. Jestli je to hnědouhelný prach, tak se maximálně z něho za několi miliónů let stane černouhelný prach a ten tu podkladní vrstvu ještě vylepší. Jinak na frakci 32 dnedávejte rovnou tu 5, ale ještě 16, aspoň trochu. Jinak ta frakce 5 z poloviny zmizne v té 32.

S pozdravem Laďa

standam*

nebo zacne drive doutnat :)

hodnocení

0x

Já bych to tam nedal. Až se prolomí limity těžby uhlí, tak by Vám mohli podlahu rozkopat :))

gerrik*
hodnocení

ok, díky za rady. ona ta 32 neni uplně čistá, je promíchaná se zeminou, takže snad to nebude tak zle :) a pak musím postupovat dle pokynů mistra. a nakonec není to učel aby ta 4,8 propadala mezi 32, pak to bude ten kufr ještě pevnější, že?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]