Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odvoz staré pračky

Od: aska odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

chtěla bych poprosit o radu. Kupuji si novou pračku, ale prodejce starou neodveze. Nevíte někdo na koho se mám obrátit , aby nám ji odvezl. Jsme starší důchodci a s pračkou nejsme schopni sami manipulovat ani odvážet. Bydlíme v Chomutově.

Za radu předem děkujeme.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x
Možná to za úplatu udělá nějaký Váš místní Sběrný dvůr, ale spíš to vidím tak, že si na to budete muset někoho najmout. Možná se domluvíte s těmi, kdo Vám přivezou novou pračku?
Hodně zdaru.
většinou to chodí, že ten kdo přiváží novou pračku je ochotný za poplatek (300-500kč) odvézt tu starou. U internetových prodejů to tak chodí na 100% (mall.cz apd). U velkých prodejců typu Elektroworld bych s tím také počítal, ale je důležité domluvit si to před tím, že vám přivezou novou pračku domů ;)

jabraka*
hodnocení

0x

Jak říká kolega El Bunda,ve větších městech fungují sběrná místa odpadů.U nás se tam dá odvézt jakákoliv elektronika-bílá technika,sanitarie,nábytek,dveře a okna.Pokud to nejde vlastními silami,lze se dohodnout,že v určitou dobu maníci od nich přijedou s malým náklaďáčkem a věc odvezou.Zatím jsem s tím neměl u nás problémy.Odvezou vše,co unesou dva chlapi.Je třebaj en zjistit,zda u vás ten dvůr funguje.

JABRAKA

mil®
hodnocení

0x
U dobrých prodejců tohoto sortimentu je dobrým zvykem tu starou odvézt, případně i za ůplatu nebo na náhradní díly.

aska
hodnocení

Všem moc děkuji za rady*pusa* mám radost, že jsem objevila tuto úžasnou rubriku.

Podařilo se mi najít prodejnu, která nám novou pračku doveze a zároveň za menší obnos odveze tu starou. *tanec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]