Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký vysavač na mokré vysávání?

Od: xixao odpovědí: 5 změna:

Můžete mi někdo doporučit vysavač, který se dá použít na mokré čištění čalounění (sedačky), popř. i vysávání plovoucí podlahy? Karcher nepotřebuji, stačí mi nějaký levný. A ještě kde se dají sehnat čistící sáčky do vody? Děkuji ;)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fiik*
hodnocení

1x

jestli náky levný tak asi tento protože kvalitnejší jsou drašší ale tento je dobrý )

vysavace-domacnost.cz/...

sporilek.cz/...

tak přeji hodně štestí při výběru. Ale doporučil bych tento máme ho doma a výborný a za ty peníze.

jirka1*
hodnocení

0x

určitě nebrat Zelmer Wodnik, skusil bych ještě ETA NEPTUN 3404 ten má i regulaci výkonu, ale zase nemá vodní filtr a HEPA filtr... a nebo skuste Zelmer Aquawelt ale ten už je trochu dražší :)

buban76*
hodnocení

0x
Můžu jen potvrdit dobré zkušenosti s vysavačem Liv aquafilter 2000. Také ho máme doma a jsme velmi spokojeni. Neříkám,že neexistuje nic lepšího,ale poměr cena/výkon je zde bezkonkurenční.

xixao
hodnocení

Děkuji za rady, trošku jsem to očekával :) Ještě se zeptám na ten čistící prostředek, jaký používáte? Jde to třeba vanishem na strojní čištění, nebo běžnými prostředky v drogerii? Nebo je lepší nějaký nekomerční?

fiik*
hodnocení

0x

No používáme aji vanisch a aji náké levné a někdy obědnáme tady ten a je také dobrý chemickeprodukty.nakupuje/...

ale chce si to vyskoušet jaký bude lepší někdo říká že vanisch je na nic a nědko že je dobrý chce si to koupit aspon dva a vyskoušet je.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]