Nejste přihlášen/a.
Ve starší eternitové střeše zůstaly díry od anténích svodů a po stožárech. Po ruce jsem měl montážní pěnu a tak jsem to loni zaflekoval. Dnes jsem zjistil, že povětrnostní vlivy udělaly své a ztvrdlá pěna se rozdrolila a dnešní líják ji z části vyplavil. Prosím o radu. Co použít na utěsnění až to oschne. Nerad bych po eternitu moc lezl. Asi bych udělal víc škody než užitku. Děkuji.
pokud to neudelas z venu, vzdy bude problem a o te PUR pene radeji nekomentuji
je mnoho pripravku a to od pasu, tmelu, plechu apod. staci si vybrat dle potreby
mozna by bylo lepsi dat sem foto
Zdravím a děkuji, že mně chcete pomoct. Vkládám proto foto střechy. Je to střecha na pytel. S plošinou se nelze dostat k domu a lešení se vyplatí až při opravě komínů. A do té doby právě potřebuji zamezit zatékání dírami po těch televizních svodech zhruba v poluvině střechy. Ještě jednou díky za zájem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.