Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak opravit eternitovou střechu

Od: docent® odpovědí: 5 změna:

Ve starší eternitové střeše zůstaly díry od anténích svodů a po stožárech. Po ruce jsem měl montážní pěnu a tak jsem to loni zaflekoval. Dnes jsem zjistil, že povětrnostní vlivy udělaly své a ztvrdlá pěna se rozdrolila a dnešní líják ji z části vyplavil. Prosím o radu. Co použít na utěsnění až to oschne. Nerad bych po eternitu moc lezl. Asi bych udělal víc škody než užitku. Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

nevím jak je k místu poškození dostanete, ale tam nejde vsunout jinou šablonu? Nebo kousek nerezu?

doplněno 19.03.11 18:23:

docente, lze se dostat z půdy ke krytině? můžete vyfotit otvor z půdy?

standam*
hodnocení

2x

pokud to neudelas z venu, vzdy bude problem a o te PUR pene:) radeji nekomentuji

je mnoho pripravku a to od pasu, tmelu, plechu apod. staci si vybrat dle potreby

mozna by bylo lepsi dat sem foto

hodnocení

Zdravím a děkuji, že mně chcete pomoct. Vkládám proto foto střechy. Je to střecha na pytel. S plošinou se nelze dostat k domu a lešení se vyplatí až při opravě komínů. A do té doby právě potřebuji zamezit zatékání dírami po těch televizních svodech zhruba v poluvině střechy. Ještě jednou díky za zájem.

Jak opravit eternitovou střechu
standam*

to ze to bude chtit, krytku a utesneni z exterieru je jasne, ted to muzes zaplacnout timto:

www.soudal.cz/cz//...

nebo

www.soudal.cz/cz//...

je mozne pouzit i studnarskou pur penu, ale je nutne ji pretrit (neni UV odolna), pokud, ale nemuzes na strachu je to bezpredmetne

stafan*
hodnocení

0x

Mohu doporučit polyuretanový tmel. Npř. denbraven.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]