Nejste přihlášen/a.
Mám kompresor bezolejový zakoupený v baumaxu ale ztrašně dlouho tlakuje,poraďte včem je problem.
Pístový kompresor bez oleje - jediný, který takovýto znám je toto:
rtmstore.cz/... ale jeho životnost bývá v řádu desítek minut.
Baumaxový bezolejový kompresor bude zřejmě membránový. Klíčová slova jsou Baumax a membrána oboje znamená problém.
Ale vážně - pokud to špatně tlakuje, může být problém buď ve ventilech (podfukují) a nebo v mechanismu oscilace membrány - brzy se opotřebí a je po všem. Pokud si na to troufáte, šlo by to rozebrat a zkouknout alespoň ty ventily, jestli v nich není nějaká nečistota
Já mám pro takové to domácí foukání (pneu aut, kol, stříkání, ofukování) velmi levný pístový Einhell (cca 2500,- v jakési akci) ale jede stále. Samozřejmě, jsem si vědom, že to není žádná ,,raketová technologie´´) tak tomu důsledně měním olej. Funguje už několik let bez problému
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.