Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak opravit kompresor

Od: aa* odpovědí: 3 změna:

Mám kompresor bezolejový zakoupený v baumaxu ale ztrašně dlouho tlakuje,poraďte včem je problem.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

juvla*
hodnocení

0x

Záleží zda je pístový nebo membránový a těch závad může být!

Pístový kompresor bez oleje - jediný, který takovýto znám je toto:

rtmstore.cz/... ale jeho životnost bývá v řádu desítek minut.

Baumaxový bezolejový kompresor bude zřejmě membránový. Klíčová slova jsou Baumax a membrána :) oboje znamená problém.

Ale vážně - pokud to špatně tlakuje, může být problém buď ve ventilech (podfukují) a nebo v mechanismu oscilace membrány - brzy se opotřebí a je po všem. Pokud si na to troufáte, šlo by to rozebrat a zkouknout alespoň ty ventily, jestli v nich není nějaká nečistota

Já mám pro takové to domácí foukání (pneu aut, kol, stříkání, ofukování) velmi levný pístový Einhell (cca 2500,- v jakési akci) ale jede stále. Samozřejmě, jsem si vědom, že to není žádná ,,raketová technologie´´) tak tomu důsledně měním olej. Funguje už několik let bez problému

michal958*
hodnocení

0x

pokud je ještě v zaruční době, reklamoval bych ho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]