Nejste přihlášen/a.
Jak se dá zbavit skvrny od nafty na softshellové budně. Dal jsem to jarové vody ale zustal mi ta flek.
Montéráček používáme také(pere dobře modráky). Ale bundu z tehoto materiálu mám také(je super), ale peru ji jen na program ruční praní protože co mám zalepené švi tak se mě jedna tá páska odlepila tak prat jen na jemný program a trošku zvíšit tepltu a bez AVIVÁŽE! a doporučil bych skvrnu potřit jadlovím mýdlem a trošku promnou a dat do pračky. Ale mám strach že na tomto materialá to bude boj.A když to nepude skuste čistírnu(jestli se to vyplatí cenově).A skusil bych vanish na koberce vím že to zní jako blbost ale mě už pomohl s hodně skvrnamy na oblečení. No každopádně přeji uspěch s odstranením skvrny,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.