Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s českou podnikatelskou pojištovno

Od: honzi0020® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den

Uvažuji, že změním pojištovnu na pojištění domu. Chtěl bych se zeptat jaké má te zkušenosti s českou podnikatelskou pojištovnou(ČPP)?

Děkuji za názory

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jokr
hodnocení

0x

Když budu podnikat v Česku, příčemž budu mít sídlo ve Vídni, budu ještě český...?! Uvažujte a hlavně dobře čtěte mezi řádky. Výběr v pojišťovnách je asi takový. Máme na výběr špatné nebo ještě horší...

lucinkaf*
hodnocení

0x

když jsme vybírali pojištění domácnosti a nemovitosti, samozřejmě jsme jukli i na Českou podnikatelskou, která měla velice zajímavé nabídky. Pak jsem se pídila po někom, kdo s ní má zkušenosti, a dost lidí mi řeklo, ano, je to výhodné, ale jen do doby, než se něco stane. Když už je průšvih na světě a pojišťovna má platit, jsou problémy. Ale je to jen to, co jsem se popídila na diskuzích, osobní zkušenost nemám, vybrali jsme jiné pojištění.

hodnocení

0x

Souhlasím s lucinkaf. Mně se nejvíc vyplatilo poptat se po známých na zkušenosti, vybrat si a pak ještě přečíst ty nezáživné podmínky. Na řeči pojišťováků nedat. S ČPP mám zkušenosti u povinného ručení. U starých aut je pojištění nížšší než u jiných pojišťoven. V případě plnění Vám beztak skoro nic nedá žádná pojišťovna.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]