Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat náhradní talíř do mikrovlnky

Od: krkovicka* odpovědí: 5 změna:
Prosím,právě se mi při mytí rozbil skl.talíř,otočný z mikrovlnky.Spadl na zem,je po něm.Dá se někde koupit náhradní?Prodává se zvlášť?za draho?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ano, dá se koupit v prodejně kuchyňských potřeba není nikterak drahý. Zjistětě si ale průměr talíře.

doplněno 15.03.11 21:02:

Namátkou jsem jeden našelna netu:

tsnova.cz/...

Cena je odpovídající. Jsou ale i dražší výrobky.

krkovicka*
hodnocení

Jste zlatej.díky

fidonet*
hodnocení

0x

No já mám zase talíř a sháním k němu mikrovlnku. Vlastně ne, už jsme náhradní sehnali. Ale ten talíř vážně mám. napište odkud jste a jaký má ten váš talíř rozměry. Nebude problém se na něm domluvit. Pište do pošty, meily čtu denně, poradnu teď kvůli zkouškám nějak zanedbávám. Pošta mi dojde, tak napište i meil kam odepsat.

Přeji hezký večer

brok*
hodnocení

0x

Já jsem sehnal zánovní talř z vyřazené mikrovlnky na zběrném dvoře.Byl grátis. Jen musite vědět velikost.

kejki

Doporučuji rovnou i středový kousek a kolečka, jsou různě vysoká. Jinak na aukru jsou od 100,-, někdy i za míň. Nejlepší je slušně se zeptat ve Sběrném dvoře, maximálně řeknou ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]