Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se Vás zeptat jakou máte zkušenost s cenovou nabídkou na dveře Sapeli - oslovil jsem 2 firmy z regionu a obě mají stejné katalogové ceny dveří-liší se jen cenou za montáž. Obě firmy mě tvrdí, že slevu na výrobky Sapeli nemohou dát - údajně je to cenová politika přímo od výrobce Sapeli.
Díky za odpověď.
MM
Dveře Sapeli,zakoupil můj kolega v ceně 60tis za 3ks.Na první pohled ,dveře jako každé jiné.Zavírají se,otevírají,jdou zamknout.Je to jen o módě a o tom že nato má.Jiný význam to nemá a mimochodem ta cena je sprosťárna.(můj názor).
Tak jsem to nemyslel, mají samozřejmě i modely okolo 6000,- za komplet dveře + obložka. Jde me o to zda, je třeba obchodník poskytnout třeba množstevní slevu za 13 ks dveří.
hm taky se mi zdá že jsou zbytečně nad rozumnou cenou, co se však týká kvality nemám zprávy o nějakých závadách či problémech. Oni v zásadě využívají svého jména na trhu...podobně jako škodovka - není zrovna levná. Dávejte si na dveře obecně pozor, nechal jsem si zprac nab. z firmy z brna a 1x dveře stály cca myslím 7.000, pak jsem našel jakého si soukromníka a ten mi ty stejné v laminátu dovalil za 4.700. Myslím, že se tedy vyplatí poptávat více firem. byť zapl. dopravu tak ušetříte tisíce na výrobku samotném. Mj. pokud se nepletu je při dodávce a montáži futer plus dveře vše za 10% dph (zatím).
Dobrý den. Víte co je rozhodující? Pro všechny obchodníky je rozhodující, aby vydělali. A není na kupujícím, aby byli v obraze, jak kdo vydělává.Někdo se spokojí s malou marží ( čili přirážkou ) a někdo ne. Někdo prodává za nějaké doporučené ceny od dodavatele a někdo si ceny tvoří na základě jiných kritérií. Všechno má společný ukazatel a to vydělat peníze. A jaká je ochota prodávajících se zříci svých předpokládaných zisků je pouze jejich interní záležitost. A Vy máte pouze několik možností, jak do celého systému úspěšně vstoupit. Vypíšete poptávku a nějaký konkrétní produkt a čekáte na cenové nabídky, nebo si objedete celou republiku a uděláte si to porovnání osobně, nebo se na všechno vykašlete a chcete za každou cenu třeby Sapeli a vezmete to bez řečí od prvního prodejce, který je v okolí. A u Sapeli je téměř jistota, že ty ceny budou v celé republice skoro stejné. Skuste to samé poptat přez internet a dostanete lepší cenu, ale bez montáže a s DPH 20 % a jste zase na ceně, která není tak moc dobrá, jakou máte představu. Takže někdy je lacinější brát i věci, které jsou na první pohled dražší. S pozdravem Laďa
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.