Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřeboval bych poradit. Mám před garáží schod a potřeboval bych tam udělat betonové nájezdy. Měl jsem tam do teď kovové, ale ty mi pochopitelně někdo ukradl... Schod je vysoký cca 15 cm a chodník je zámkovka. Poradí někdo prosím jak na to? Potřeboval bych jen dva cca 30ti centimetrové nájezdy . Díky za rady a tipy...
Těch 15 cm není mnoho, pokud je chodník ze zámkové dlažby Váš, soukromý, a dostatečně široký, tak bych já osobně zámkovou dlažbu na celé šířce před garáží částečně rozebral a podsypal do kopce směrem ke garáži a dlažbu znovu položil... to je výhoda zámkové dlažby...rovina se dá částečně prohnout... jak vlna...
někdy se trefovat na nájezdy je obtížné...hik :D
Dobrý den. Já si osobně na rozdíl od Vás myslím, ba dokonce jsem o tom přesvědčen, že nikdo nemá právo Vás omezovat ve Vašich právech. A to ani jakákoliv státní, nebo i obecní, či městská správa. Jsem přesvědčen, že to, co se zde snažíte řešit nějak pokoutně a hledáte cesty jak to udělat, aby město na Vás nemohlo, je povinnost města a musí to udělat na své vlastní náklady. Tudíž já bych zašel na stavební úřad, na správu města, nebo za starostou a zeptal se jich, co s tím míní udělat a jestli to chtějí řešit soudní cstou. Ještě bych jim nabídl možnost, že si to v rámci vstřícnosti udělám sám. S pozdravem Laďa
Ono totiž tady byl chodník z kterého se do garáža dalo zajet v pohodě. Potom město dělalo novej, ze zámkové dlažby a položilo ho níž a rovně. Kdysi byl od domu k silnici šikmo, kvůli vodě. Myslím si, že je to dobrý nápad zajít na město. Mě spíše zajíma jak tam ten nájezd postavit fyzicky. Ovšem děkuji za svělý tip
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.